уторак, 21. фебруар 2012.


21.02.2012.

Danas je na Maloplanskom groblju, u 13 sati, sahranjena  Miladija Mila Stanojević.
Miladija Stanojević je rođena 1936. godine u selu Zubovac kod Ribarske banje. Nakon školovanja u svom rodnom kraju ona je krajem pedesetih godina došla u Beograd. Tokom 1958. godine Miladija je upoznala Milivoja Stanojevića o čemu svedoči fotografija na kojoj su njih dvoje zajedno sa Milivojevim bratom od strica Radisavom – Radetom, koji će, na žalost, umreti vrlo mlad u trideset pet godina.
Radisav (levo), Milivoje I Miladija

1962. godine Miladija i Milivoje dobijaju prvo dete , kćerku Nadu.
1963. godine Milivoje je u vojsci u Somboru, o ćemu je kao uspomena ostala zajednička fotografija sa  njegovom suprugom Miladijom.


 1969. godine Miladiji i Milivoju se rađa drugo dete – sin Milorad.
Tokom svog radnog veka Miladija je radila u Pamučnom kombinatu “Beograd” i u dvema trgovinskim firmama “Voćaru” i “Jabuci”.
Poslednjih desetak godina zajedničkog života Miladija i Milivoje su proveli u Drenovcu.
 Milivoje i Miladija sa svojom unukom Jovanom, kćerkom njihove kćerke Nade

Na žalost Miladija se razbolela na plućima i poslednje godine svog života provela trpeći najveće bolove koji prate opaku bolest koju je imala.
Miladija Mila Stanojević će ostati u prijatnom sećanju svim Drenovčanima jer je plenila svojom ljubaznošću i plemenitošću.

понедељак, 20. фебруар 2012.


20.02.2012.

Posle dugogodišnje borbe sa opakom bolešću danas posle podne u Drenovcu je umrla Miladija Mila Stanojević. U skoro pedesetpetogodišnjem zajedničkom životu sa svojim suprugom Milivojem Mivom Stanojevićem rodila je kćerku Nadu i sina Milorada.
Sahrana Mile Stanojević je sutra, 21.02.2012. godine, u 13 sati na Maloplanskom groblju.

20.02.2012.

Svadbeno veselje od sinoć se uz muziku, dobro jelo i piće produžilo i na današnji dan. Iz kuće Miroljuba V. Krstića su se danas daleko čuli muzika i razdragano pevanje tridesetak razdraganih zvanica – najbliže rodbine Ivana i Jasmine Krstić.
Pored Ivana, Miroljuba i Zorice bila je tu i njegova baba Jela, pored Jasmine, njene majke Danijele i oca Nedeljka bila je tu i njena sestra Valentina. Kum Bojan Nešić je bio sa suprugom Draganom i ocem Desimirom. Stari svat Nemanja je bio sa ocem Milanom, majkom Vericom i bratom Stevanom. Ivanova sestra Branka Jovanović je bila sa sinovima Strahinjom i Pavlom. Domaćin svadbe Gojko Stamenković je bio sa suprugom Malinom. Gorica Dejanović je bila sa suprugom Mirkom, a Zorica Miljković sa sinom Milanom. Bili su tu i Milanka – Maca Krstić, zatim Oliver Krstić sa majkom Marijom Krstić i Nenad Krstić sa suprugom Anom i sinom Đorđem. Miroslav Saković je bio sa ocem Milenkom.   


























Darivanje i ispraćaj kuma












Darivanje i ispraćaj starog svata